månadsarkiv: mars 2015

Påminnelse om anslutningsavtal

Medlemskontrakt och faktura på kapitalinsats på 5 000 kr har skickats till alla medlemmar i Getteröns Fiber Ekonomisk Förening. Föreningen måste ha de undertecknade avtalen i retur så fort som möjligt. Kapitalinsatsen på 5 000 kronor ska vara inbetald till föreningen senast den 31 mars. Detta för att föreningen ska kunna skriva avtal med entreprenören.

Bankgiro nummer och mer information finner ni här på hemsidan via följande länk.

Anslutningsavtal

Fiberföreningens medlemmar kommer inom kort att få ett bindande anslutningsavtal för underskrift. Föreningen måste ha de undertecknade avtalen i retur senast den 15 mars. Insatsen på 5 000 kronor ska vara inbetald till föreningen senast den 31 mars. Detta för att föreningen ska kunna skriva avtal med entreprenören, så att byggstart kan ske som planerat i april.

Bidrag från Sparbanksstiftelsen Varberg

Sparbanksstiftelsen Varberg
Härmed har vi glädjen att meddela att Sparbanksstiftelsen Varberg beviljat oss ett belopp på 7 000 kronor per privat fastighet som bidrag vid installation av fibernät.

Även om bidraget från Sparbanksstiftelsen Varberg vid senare anslutning förmodligen uteblir, kan man fortfarande bli medlem i Getteröns Fiber Ekonomisk Förening genom att betala in 500 kr på bankgiro 564-9819.